aroma-club-logo
Drinken

Waarom koffie op het werk goed moet zijn

Koffie op het werk moet goed zijn. Want wat is er nou belangrijker dan dat? Niets. Koffie op het werk is van essentieel belang. De gemiddelde medewerker drinkt gemiddeld 2,5 kop koffie en sommige zelfs 4 tot 5. Goede koffie op het werkt krijg je door 2 elementen. Een goed koffiezetapparaat en goede verse bonen. Ook is het belangrijk dat de koffiemachine goed is afgesteld op de koffiebonen. Alleen zo krijg je het ultieme koffie resultaat. Vaak zijn er 2 tot 3 koppen bij een koffiemachine voor het maken van koffie, espresso en cappuccino. De watervolumes moet je hierop instellen. Zo creëer je de perfecte koffiesmaak.

Waaruit bestaan de bonen

De bonen van Aroma Club zijn gebrand volgens de slow-roast methode. Zo proef je de diepste smaken in elke koffieboon. De zijn volledig CO2 getraind en gecertificeerd in UTZ, fairtrade en 100% organic. Hiervan kun je kiezen of je 1 of 2 koffiemolens wilt, dit zijn de bonen. Je kunt kiezen om de cappuccino’s en espresso’s andere bonen te geven dan de gewone koffiebonen. Buiten al de koffies geven ze ook suikersticks, handige metalen dispenser blikken en porseleinen servies. Overal is aan gedacht. Je hebt geen omkijken naar de koffie, maar geniet wel elke dag van goede koffie. Het afstellen van de koffiemachine en de keuze voor de goede koffieboon is daarom erg belangrijk. Alle medewerkers moeten kunnen genieten van de goede koffie. Ook kijk je naar de snelheid van het apparaat. Je wilt niet dat je in pauzes of stressmomenten te lang moet wachten.