6 december 2021

Glaskan of thermoskan?

2 min read
thermoskan kopen

Kies je voor een glaskan of een thermoskan? Het is eigenlijk een beetje afhankelijk van hoe jij je koffiedrinkt. Daarnaast heeft de gelegenheid ook invloed op de keuze. Ben je aan het thuiswerken en drink je het liefst heel de dag door koffie en wil je deze ook bij je bureau zetten dan is een thermoskan een betere keuze. Krijg je bezoek waarbij je de koffiekan in een keer leegschenkt? Dan is een glazen kan die je een tijdje op het warmhoudplaatje van het koffiezetapparaat kan laten staan een goed keuze.

thermoskan kopen

Thuiswerken en heel de dag door genieten van koffie

Thuis aan het werken wil je gedurende de ochtend meerdere kopjes koffie nemen. Dan is een thermoskan kopen iets om over na te denken. Je koffie blijft heel lang warm en je kan de thermoskan ook overal neerzetten. Koffie in een glazen kan moet op het warmhoudplaatje blijven staan en het apparaat moet aanblijven. Het vraagt toch de nodige stroom. Eigenlijk is het heel simpel als je de koffie mee wil nemen naar je werkplek of een andere locatie. Dan is een thermoskan eigenlijk onmisbaar.

Bezoek waar je een heerlijk kopje koffie voor inschenkt

Krijg je een paar mensen op bezoek? Dan is over het algemeen genomen een koffiekan binnen korte tijd leeg. Daar is een glazen kan perfect voor. Omdat de koffie in zeer korte tijd opgaat heb je genoeg aan de tijd dat de koffie in de glazen kan warm blijft. Op het warmhoudplaatje van het koffiezetapparaat blijft het beslist een paar uur warm. Over het algemeen genomen kies je voor een glazen kan als je de koffie daadwerkelijk binnen korte termijn opdrinkt.

Je kan de verschillende soorten kannen ook goed combineren

Ben je of woon je met echte koffieliefhebbers in een huis? Dan kan je de verschillende soorten kannen uiteraard ook combineren in gebruiken. Drink je eerst de koffie uit de glazen kan samen op en kan je daarna voor nog een rondje koffie gebruik maken van de thermoskan. Een goede reden om naast de glazen kan ook een thermoskan te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *