7 december 2021

Een goede patatwagen met alles wat je nodig hebt

1 min read
Patatwagen

Een goede afsluiting van het kamp met je sportteam of school kan niet beter dan met z’n allen wat lekkers eten zoals een frietje. Je kunt aan het einde van de leuke activiteiten een patatwagen op locatie komen brengen. Deze frietkar zorgt ervoor dat iedereen wat lekker te eten heeft na de activiteiten en de leuke dingen die er gedaan zijn. De kwaliteit van de friet is erg goed eveneens als de snacks. Ze weten wat ze doen en hebben al heel wat jaren ervaring in het maken van friet en het snel werken. Zo hoef je niet eeuwen te wachten op je friet en snack, maar kun je zo snel mogelijk genieten van je vette hap. 

Patatwagen

De website van Snackmobiel

De website van Snackmobiel is erg goed. De mensen van Snackmobiel hebben hun best gedaan op de website. Deze website staat vol informatie over het bedrijf en de diensten die ze verlenen. Ze hebben meer dan genoeg foto’s op de website staan en ze hebben een hele galerij staan met allerlei foto’s van hun pand en de patatwagen. Zo kun je een goed idee krijgen van het werk van het bedrijf en wat ze losmaken bij mensen.

Patatwagen

Door heel Nederland

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant, maar dit wil niet zeggen dat ze daar alleen actief zijn. Ze kunnen op feesten en partijen door heel Nederland staan met hun patatwagens. Al zit je in Groningen, Limburg, hartje Amsterdam of Texel? Het maakt allemaal niet uit.