6 december 2021

De beste bestek series voor in de horeca ontdekken

3 min read
bestek series

Het bestek is ongetwijfeld één van de belangrijkste zaken waar je in een horecazaak gebruik van maakt. Elke dag opnieuw zullen al je gasten er dan ook gebruik van maken. Het spreekt voor zich dat je er wat dat betreft steeds voor zal willen zorgen dat je gebruik maakt van het beste bestek dat er op de markt is terug te vinden. Voordat je overgaat tot het kopen van een bepaald type bestek zal je dan ook wellicht even grondig de verschillende bestek series willen bekijken die er allemaal aangekocht kunnen worden. Wanneer je dat doet zal je kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden op de markt zijn terug te vinden. Wij stellen er alvast graag enkele hieronder aan je voor. 

bestek series

Zijn bestek series alleen maar compleet te bestellen?

Een vaak gehoorde vraag die veel mensen zich stellen heeft te maken met het feit of bestek series alleen maar compleet te kopen zijn. Dat is een belangrijke vraag, want wanneer er bijvoorbeeld door de jaren heen enkele stukken uit de serie stuk zijn gegaan? In dat geval zal je ze wellicht toch willen vervangen? Dat is in principe geen probleem. Het merendeel van de stukken bestek die deel uitmaken van bestek series zijn namelijk gewoon los te kopen. Dit betekent dat je altijd vervangende exemplaren kan bestellen. Let wel, bij gelimiteerde bestek series is dit soms net iets minder voor de hand liggend. Hier moet je als koper dan ook wel rekening mee houden.

bestek series

Welke verschillende soorten bestek series bestaan er allemaal?

Het spreekt voor zich dat er menig aantal verschillende bestek series op de markt zijn terug te vinden. Het is dan ook altijd een aanrader om je in eerste instantie even in al deze verschillende series te verdiepen. Slechts wanneer je dat doet zal je er namelijk uiteindelijk de beste van allemaal tussenuit weten te halen. Enkele van de interessantste horeca bestek series waar je een keuze uit kan maken zijn onder meer de volgende: 

  • De Amefa Florence; 
  • De Amefa Moderno; 
  • De Olympia Baguette; 

Uiteraard spreekt het voor zich dat bovenstaande opties nog maar het absolute puntje van de ijsberg zijn. Daarnaast is het bijvoorbeeld eveneens een mogelijkheid om een bistro, 8-delige bestek serie met houten lemmet kopen. Of ben je misschien eerder geïnteresseerd in een bestek serie Paris, een 13-delige bestek serie? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Let op, je bestek serie is het visitekaartje van je zaak! 

Het is absoluut belangrijk om voldoende tijd te nemen om de verschillende mogelijkheden voor wat het aankopen van een bestek serie betreft grondig onder de loep te nemen. We overdrijven namelijk in het geheel niet wanneer we zeggen dat je bestek serie het visitekaartje is van je horecazaak. Zorg er wat dit betreft dan ook altijd voor dat je weet te imponeren met je bestek. Kies bovendien ook altijd voor exemplaren die in lijn liggen met de stijl van je horecazaak. Doe je dit? Dan zal je kunnen vaststellen dat je over het best passende bestek beschikt om in jouw zaak gebruik van te maken.

Je bestek goed geordend opbergen? Bekijk de bestekbakken!